Алекс Ковачев шашна с дизайнерския си дом (Ето в какъв лукс живеят с Гери Малкоданска – Снимки)

Алекс Ковачев шашна с дизайнерския си дом (Ето в какъв лукс живеят с Гери Малкоданска – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Алекс Ковачев събра погледите с дизайнерския си дом, жилището е като от корица списание

Алекс Ковачев успя да впечатли гостите си с уникалния си дом. Не, че някой от участниците в Черешката очакваше да види нещо по-различно. Но очакванията им бяха надминати от реалността.

Снимка: kliuki.net

Все пак мъжът до Гери Малкоданска е успешен интериорен дизайнер. И майсторлъка си е показал и в собственото си семейно гнездо. Не случайно във визитката на кулинарното шоу го представят като „дизайнерът, който пръска естетика от София до Лос Анджелис”. За него казват още, че е революционер в работата си.

Снимка: kliuki.net

Факт, който се вижда веднага още щом пристъпиш прага на луксозния му дом. За себе си Алекс признава, че много обича работата си. Но обича и да готви и за това с удоволствие ще посрещне гостите в дома си.

Естествено Ковачев не може да се справи сам в кухнята и помощ му оказва очарователна му половинка Гери Малкоданска. Двамата са много сладка двойка и по всичко личи колко са влюбени.

Снимка: kliuki.net

Първите впечатления на компанията от жилището на Алекс и Гери са „УАУ”. Всеобщо е мнението колко стилен, подреден и красив е апартамента. В който живее двойката. Сякаш няма нещо, което дане си е на мястото.

Затова Алекс Ковачев получи признание, че в дома му властва царят на интериора.

Вижте снимките от изискания дом на интериорния специалист и синоптичката  в галерията!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар