Алекс от Ергенът захвърли хрисимата маска: Людмила става и ляга със злоба! (Капитонова пък била „злобен пинчер“)

Алекс от Ергенът захвърли хрисимата маска, видя Kliuki.net.

Психоложката, която беше намразена от всички участнички в шоуто заради явното увлечение на Виктор по нея, за пръв път си позволи да покаже откровено негативна реакция към друга участничка в предаването.

алекс от ергенът людмила
Колаж: Клюки.нет

Във видео включване в профила си в Инстаграм Александра заяви, че Людмила става и ляга по един и същ злобен начин. „Повече няма да коментирам“, отсече психоложката като ясно показа, че не харесва една от най-мразените и от зрителите участнички.

Всъщност по самата Людмила се изсипва невероятен хейт в мрежата – и заради визията, и заради злобното й поведение. Тя обаче не дава вид да се трогва особено.

Другата мразена участничка е Виктория Капитонова. Все повече зрители забелязват, че интригите в предаването ги прави тя. И именно тя стои в основата на скандалите и настройването на другите момичета срещу Алекс.

„Много злобно и завистливо същество“, коментират онлайн потребителите. Те дори стигат и по-далеч в гаврите си към рускинчето, като я оприличават на „злобен пинчер“. Заради злобния и нрав и злобните физиономии, които прави.

Снимка: фейсбук
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.