Алекс Енева заряза Бебо Халваджиян, натиска се с непознат! (Скандални снимки)

Гласувайте за статията

Алекс Енева и Бебо Халваджиян се разделиха, бившата адреналинка  публично се целува с друг

За раздяла между Алекс Енева и Бебо отдавна се говори. Но последната снимка на снахата на сплотената арменска фамилия Халваджиян доказва, че нещата наистина са сериозни.

Пикантно фото разкрива, че хореографката се е награбила с непознат господин в столичен клуб. По същото това време Бебо не й остава длъжен. Изскача негов кадър как влюбено се гушка с приятелка.

Някои подозират, че тия двамата си въртят някакви номера. Но фактите говорят друго. Само преди няколко седмици големия род на Маги Халваджиян се отправи на шопинг тур в Милано. Присъединиха се де що имат всякакви роднини. Но Алекс не уважи семейната екскурзия. Още тогава тръгна слух, че намирисва на раздяла.

Всеизвестен факт е, че Кремена Халваджиян винаги е била против Бебо да има връзка с адреналинката. Въпреки, че временно свекървата си затвори очите защото я дариха с внуче.

Последва жест от страна на дядото и Алекс стана шефка на балета „Funky monkeys“. Но не можа да получи благословията на Кремена. И неслучайно на последния купон по случай рождения й ден танцьорката пак липсваше, предават от електронното издание hotarena.net.

Все пак от фамилията са категорични, че Алекс и Бебо са си все тъй влюбени. И не биха сложили край на отношенията си в името на малкия си син Еди.

Близки да арменското семейство обаче укоряват поведението на снахата. Те твърдят, че снимката й с непознатия посрамва всички, които се гордеят с името Халваджиян. Маги и Кремена може да са толерантни. Но фриволното поведение на Алекс ги обижда.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар