Алекс Богданска проговори за бременността си: Няма такъв срам (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Алекс Богданска за първи път коментира слуховете, че е бременна

Алекс Богданска се срамува от коремчето си

Алекс Богданска коментира за първи път слуховете, че е бременна. Които бяха провокирани от думите на половинката й Дани Петканов, че двамата скоро ще станат родители. Както и ясно очертаващото й се коремче от снимките в Сингапур. Изглежда обаче, Лудият репортер просто си е направил неуместна шега с най-святото нещо – бебето. А коремчето на Алекс е от преяждане, призна самата тя.

„Най – срамното нещо е, когато всички те мислят за бременна, а ти просто си преяла”. Така Александра Богданска коментира слуховете, че ще става майка.

Алекс Богданска бременна

Снимка: Фейсбук

Чаровната моделка твърдо отрече мълвата, че е бременна, както се твърди от няколко седмици. И колкото и на мъжа й да му се иска да стане баща, Алекс го е убедила, че още им е рано за деца.

В момента красавицата е фокусирана изцяло върху кариерата си и е на гребена на вълната. Тя пътува постоянно до екзотични дестинации–Сингапур, Тайланд и почти няма време да се спре у дома.

Въпреки че отсъства често от семейното ложе, Алекс и Дани не спират да се забавляват заедно във всеки удобен момент. Двамата признават, че са по-влюбени от всякога и се чувстват направо като преродени.

Откакто се задоми, Петканов вече не се прави на шут, какъвто бе при Милен Цветков. Дани показва, че може да бъде сериозен и грижовен съпруг, а често изненадва хубавата Алекс с подаръци, без да има повод.

Разбира се, той си прави и шеги със съпругата си. Наскоро Александра изтърпя да й размаже цяла торта в лицето.

И то без дори да се скара на мъжа си. А с усмивка на лице, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар