Алекс Богданска обърна гръб на родителите си, щурее на моминско парти (Видео)

Гласувайте за статията

Алекс Богданска реши да прави това, което иска, а не това, което трябва!

Брадърката Алекс Богданска прескочи волята на родителите си и реши да приеме фамилията Петканова. Майката на модела се включи в национален ефир и й заяви, че с баща й не приемат необмислените й решения и няма да присъстват на церемонията. След дълго мислене и много сълзи, красавицата реши, че е време веднъж да направи каквото сърцето й иска и говори.

С усмивка до уши, Алекс Богданска нахлузи булчинската рокля, ушита от Мегз, и тръгна към олтара и Дани Петканов. А преди това младоженците се насладиха на своите ергенско и моминско парти. Специално за Лудия репортер в Къщата нахлуха няколко секси стрийптизьорки, които вдигнаха настроението на мъжете.

На бъдещата булка също й се полагаше подобаващо изпращане на моминския живот. Алекс Богданска сама заяви, че не се кефи на идеята за стрийптизьори. Затова и Големия брат й подготви неочаквана и супер забавна изненада! Шеф Петров, Дани Петканов, Тото, Дани Златков и Алфредо Торес се преобразиха на палави полицаи и вдигнаха градуса на булката, кумата и шаферките!

Изпълнението на петимата със сигурност ще бъде записано със златни букви в историята на ВИП Брадър. На Сашка Васева дори й прилоша от толкова гола мъжка плът. А докато в Къщата тече трескава подготовка за пищната венчавка Алекс Богданска сякаш не може да се отърве от мисълта какво я чака след излизането от Къщата.

Знаейки, че родителите й не биха позволили да се венчае за Дани Петканов, тя реши да го направи напук на тяхното неодобрение. Разбира се, все още не е ясно дали събитието няма да се провали в последния момент… А Алекс Богданска заяви категоричното си желание да приеме фамилията Петканова и да не запазва своята. Така смята, че ще успее да започне нов живот и да се превърне в нов човек. Ще поживее, ще видим!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар