Алекс Богданска мачкала чаршафите с Цуни (Защо крие за аферата си?)

Гласувайте за статията

Алекс Богданска имала кратка афера с Цуни, моделкта се срамува, че била любовница на земеделския бизнесмен

Алекс Богданска крие тайна афера с най-големия сваляч на Къщата – Цуни. По време на номинациите стана ясно, че за нещо му има зъб. Излезе наяве, че моделката номинира плейбоя, известен с безбройните си връзки с фолкаджийки защото тръпне от страх да не си отвори устата.

Богданска си позволи да изложи пред цяла България бившия на Преслава като го обвини, че я сваля. А на нея не й е приятно да й се натиска. Това предизвика нов цирк като Сашка Васева ревностно се зае да го защитава. Все пак бил ерген и може да си позволи много по-големи красавици от нея.

Бившата на Дани Петканов сподели пък, че Цуни я преследвал още преди да се озоват в Къщата на Големия брат. Досаждал й в социалните мрежи и то постоянно.

Цуни хвърли бомбата като призна пред Сашка Васева и Джулиана, че двамата по едно време са излизали. Затова Алекс отдавна искала да го разкара от риалити формата. Но от скромност женкарят си мълчал за да не се прави на голям мъж. Иначе знаел толкова много неща за нея, че замо за три минути щял да й срине имиджа.

Междувременно дългокраката моделка си призна пред Алфредо Торес, че от една година насам си е сложила силикон, предават от pik.bg.  От нея цяла България разбра, че се е подложила на хирургичната интервенция защото гърдите й били прекалено малки. Увеличила гръдната си обиколка с 20 см. А на танцьорът му увисна ченето от изненада, че гърдите й са силиконови.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар