Алекс Богданска и Петканов заедно отпреди ВИП Брадър (Лъсна цялата истина за връзката им)

Гласувайте за статията

Раздялата на Александра Богданска и Даниел Петканов е била просто един рейтингов цирк!

С общото си участие във ВИП Брадър Алекс Богданска и Лудия репортер сериозно усъмниха всички, че наистина са се разделили с грозен скандал. Преди няколко месеца всички видяха как красавицата изневерява на Петканов благодарение на решението му да го сподели с цяла България. А сега двамата се държат сякаш подобно нещо никога не се е случвало!

Няколко снимки, които показват много, се въртят все по-усилено в социалните мрежи. Те доказват, че Богданска и Петканов никога не са се разделяли, а просто са играли циркове с цел рейтинг и печалба. Така се уредиха и с участие във ВИП Брадър и солидни хонорари. А кариерата и на двамата неочаквано тръгна стремглаво нагоре!

Първото доказателство, изпратено от анонимна дружка на светската двойка, е че моделът и Дани са почивали заедно в чужбина на море. Те са се щракнали поотделно на една и съща яхта пред една и съща огромна скала. Явно общите им фотоси просто са останали в телефоните им. Но не е лесно по-наблюдателен човек да върже две и две и да разбере каква е истината!

Други две снимки на Богданска и Петканов пък потвърждават, че продължават да живеят заедно в луксозното си жилище в София. Алекс се е щракнала с доста интелигентна визия пред шарено платно на стената. А Лудия репортер сподели фото, на което е в гореща поза с мацка, чието лице не се вижда. Не е трудно да се познае, обаче, че това е именно Алекс. Картината на заден план пък е същата, пише hotnews.bg.

Алекс Богданска и Дани Петканов правят всички на маймуни

Алекс Богданска и Дани Петканов правят всички на маймуни

Само един въпрос остава неизяснен – какъв бе целият цирк на красавицата с италианското й гадже Макс? Дали е имала паралелна връзка с двата или и това е един цирка за пари?! Факт е, обаче, че общите снимки на Богданска и милионера мистериозно са изчезнали от всичките й профили…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар