Алекс Богданска и Дани Петканов след ВИП Брадър: Няма да се разведем! (Вижте какво им казаха родителите им)

Гласувайте за статията

Алекс Богданска и Дани Петканов вече живеят заедно

Алекс Богданска и Дани Петканов са категорично, че няма да се разведат никога

Алекс Богданска и Дани Петканов дадоха първото си интервю като семейство след финала на ВИП Брадър. И макар зрителите на шоуто от самото начало да не вярваха на приказките за възкръсналата им любов, двамата са категорично, че наистина са се преоткрили в Къщата.

И затова са решили да сключат истински брак вътре, който не е плод на сценарий или договорки. Въпреки това непосредствено след венчавката им плъзна горещата мълва, че адвокати вече подготвяли документите за развода им.

Сеирите от страна на младото семейство обаче нямат край. В неделя те гостуваха заедно в сутрешния блок на Нова телевизия.

Алекс Богданска и Дани ПеткановТам решиха да разкажат за „голямата си любов“ и имат ли проблеми със семействата си заради стъпката, която направиха във формата.

Родителите им одобрявали брака, увериха реалити героите. Младото семейство вече се е срещнало лично с майката, бащата и брата на Алекс. Те приели зет си радушно. Направили дори сватбени подаръци на двойката.

„Майка ми поиска от Дани само да ме уважава и обича”, каза Алекс. От два дни насам семейство Петканови вече живеят заедно. Казват, че се радват на реакцията на хората, които ги поздравяват и се снимат с тях на улицата. Категорични са, че са оставили лошото зад гърба си и в съвместния им живот няма да има повече изневери и скандали, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар