Алекс Богданска и Дани Петканов се сгодиха във ВИП Брадър (Ще има ли и сватба?)

Гласувайте за статията

Любовната история на Алекс Богданска и Петканов разтопи сърцата на повечето съквартиранти.

Докато Сашка Васева и Цуни се опитват да развалят идилията на Алекс Богданска и Дани Петканов, други искрено се радват на развоя на събитията. Покрай скандалните разкрития на Маринов, които се оказаха по-скоро грозна интрига, бившите гаджета се преоткриха. В последно време драмата им бе останала на заден план покрай другите скандали.

Но, все пак, това е сезонът на любовта и бе очаквано подобно развитие. Неочакван, обаче, се оказа жестът на Енджи Касабие. Тя е най близката приятелка на Алекс Богданска в Къщата и успя да види колко истински и непринудени са чувствата им с Дани. Ливанката така се трогна от любовта на двамата, че дори реши да ги сгоди набързо!

Така Алекс Богданска се оказа с годежен пръстен, подарен й не от Дани, а от Енджи. Касабие се разчувства покрай влюбените и подари на дружката си лъскаво бижу, което да символизира силата на любовта им. А след това ги обяви официално за годеници. Последва страстна целувка и поздравления от останалите.

Малко след милия жест, който трогна всички, влюбените гълъбчета отново се усамотиха с възродилите си се чувства. Те приеха годежа доста радушно. А Алекс Богданска дори уж на шега предложи на своя любим Дани: „Да вземем да се оженим в Къщата, за да не ни е страх, когато излезем отвън“. Петканов при думите й с усмивка, но сякаш темата остана отворена.

Алекс Богданска и Дани Петканов вече са сгодени

Алекс Богданска и Дани Петканов вече са сгодени, макар и на шега

Снощният епизод на ВИП Брадър бе подчинен изцяло на любовта на светската двойка, която разцъфна с нови сили в Къщата. Докато някои смятат, че всичко е фалш и постановка, в очите на Дани Петканов и Алекс Богданска се вижда едно пламъче, което е трудно да се изимитира. Дали пък няма да станем свидетели на поредната риалити сватба?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар