Алекс Богданска и Дани Петканов се изпокараха в първата си брачна нощ (Вижте с какъв скандал започна бракът им)

Гласувайте за статията

Алекс Богданска и Дани провалиха първата си брачна нощ, семеен скандал бележи началото на брака им

Проблемите на Алекс Богданска и Дани Петканов започнаха само часове след сватбата. Изморена от щурото тържество моделката обърна гръб на съпруга си в леглото през първата брачна нощ. Емоциите й дойдоха в повече и тя се помъчи да заспи.

Дани Петканов бе изумен от поведението на нежната си половинка. Която го обиди жестоко защото явно бе решила да не правят секс. Чашата на търпението му преля когато установи, че булката му, не си бе свалила сутиена, въпреки факта, че до сега никога не е спала с него.

Лудият репортер събуди Алекс и я нахока, че го пренебрегва защото никога повече няма да имат втора първа брачна нощ. Вместо да го чувства като най-близкия й човек тя го приема за своя даденост, гневи се младоженецът. Той я укори, че още на другия ден ще започне да му изневерява.

След среднощната тирада на Петканов новата госпожа Петканова се съгласи с любимия си. Въпреки, че пак напомни за родителите си, които са против брака им тя позволи на законния си вече съпруг да й махне сутиена. След което започнаха да се натискат, предават от електронното издания blitz.bg.

Секс в Къщата на ВИП Брадър отново имаше. Но и този път младоженците се скриха в банята. От където се чуха пъшкане и стана ясно, че са се отдали на страстен секс. Първата брачна нощ се превърна в първа брачна утрин.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар