Алекс Богданска и Даниел Петканов на луксозен меден месец (Вижте колко ще хвърлят за пътешествието)

Алекс Богданска и Даниел Петканов на луксозен меден месец (Вижте колко ще хвърлят за пътешествието)
5 (100%) 1 vote

Алекс Богданска и Даниел Петканов ще си подарят тузарско пътешествие за сватбата

Алекс Богданска и Даниел Петканов нямат никакво намерение да се развеждат

Алекс Богданска и Даниел Петканов ще си подарят лукс меден месец. Двамата са твърдо решени да отпразнуват подобаващо сватбата си и за целта ще се отправят на екзотично пътешествие.

Влюбените вече са набелязали няколко дестинации и скоро ще заминат в компанията на кумата си Джулиана Гани и съпругa й Станимир.

Според запознати четиримата планират да се отдадат на приятни емоции и романтика през декември, а екскурзията ще платят с хонорарите си от „ВИП брадър”. Манекенката и Лудия репортер гушнаха цели 200 000, за да разиграват цирк в шоуто, така че сега имат възможност да отделят 10-15 бона за екзотичен меден месец.

Останалите пари новоизлюпеното семейство възнамерява да инвестира в собствено жилище. Засега младоженците обитават ергенската квартира на Даниел, но вече са наели брокер и проучват офертите за изгодни жилища в столицата. Те предвиждат в апартамента им да има място за детска стая, макар че все още не се чувстват готови за наследник. Манекенката твърди, че иска първо да завърши образованието си в УНСС и чак тогава да мисли за бебета.

Алекс Богданска и Даниел ПеткановКрасавицата от Благоевград и репортера са щастливи, задето са успели да изгладят отношенията с родителите си, които по време на шоуто се обявиха против прибързания им брак. Единствено бабата на Алекс все още недолюбвала зетя и го наричала „откачения журналист”, признава самата манекенка.

Миналата година двойката се раздели драматично с голям скандал заради изневерите на Алекс, но после стана ясно, че чувствата помежду им не са угаснали. Дългокраката хубавица искрено съжали за измяната си, а Лудия репортер се разкая за грубото си поведение спрямо нея. Впоследствие се разбра, че влюбените се събрали месец преди старта на шоуто, но решили да запазят това в тайна и да го обявят официално в рамките на предаването. Сватбата обаче не била планирана и решението да сключат брак взели съвсем спонтанно, предават от предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар