Алекс Богданска вече изтри Петканов от живота си (Вижте как доказа, че всичко е било цирк)

Гласувайте за статията

Алекс Богданска се издаде, че сватбата с Даниел Петканов е била по сценарий

Алекс Богданска показа, че не й пука за Лудия репортер

Алекс Богданска вече изтри Даниел Петканов от живота си. Манекенката се издаде, че уж възродената им любов с Лудия репортер и показната им сватба, са били само по сценарий. Срещу „скромните“ 200 бона.

Явно зашеметена от сватбата-менте във ВИП Брадър и тлъстия хонорар, който прибра от шоуто, Алекс Богданска не успява да прецени всички свои ходове. Моделката трудно играе двойната игра, според която двамата с Дани Петканов са семейство и се обичат безумно.

Запознати издават, че това е само пиар ход, а бракът менте ще се разтрогне съвсем скоро. Алекс едва ли някога ще забрави униженията на които Данаил Петканов я подложи преди година, пред цяла България, но в името на парите се е съгласила да играе този евтин селски цирк.

Алекс Богданска и Дани ПеткановСамо че не е съобразила една съществена подробност, която се набива в очите на нейните последователи във фейсбук. На личната си страница Алекс не е отбелязала, че е семейна. На нито една от снимките не присъства Петканов, който тя видимо е заличила от живота си. Всички кадри са от луксозни почивки, в скъпи хотели и в компанията на различни мъже (любими занимания на палавницата).

Дошъл ли е моментът на истината, в който Алекс открито ще заяви, че не й пука за Лудия репортер, питат се фенове на пишман двойката, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар