Алекс Арабаджиева предизвика фурор с новата си фотосесия! (Вижте кадрите за Евгения Борисова)

Гласувайте за статията

Малката тайна на Алекс Арабаджиева бе разкрита.

След като Алекс Арабаджиева бе уловена от папараци в компанията на топ дизайнера Евгения Борисова, едва ли у някой остана съмнение какво готвят двете дами. Е, днес резултатът е вече на лице и е повече от зашеметяващ! Красавицата официално е лице на новата колекция на марката „Star Dust“, a кадрите от фотосесията определено зарадваха любителите на женската красота.

Милионерската наследница е сред тези дами в родната мода, които не приемат всяко получено предложение, въпреки че са заливани с такива, а подбират внимателно ангажиментите си, за да поддържат висока класа и висок интерес към всеки проект, с който се захванат. Именно такъв е случая и с фотосесията за бранда на Евгения Борисова, за която се досетиха още преди дни.

Сега Алекс Арабаджиева изгря с целия си блясък пред обектива на Костадин Кръстев – Коко, облечена от глава до пети в дрехи на топ дизайнерката. Модната линия и нейното рекламно лице се допълват в перфектен синхрон и създават усещане за една смесица между леко прикритото бунтарство и нескритата женственост, която излиза на преден план.

Миналата година Александра предизвика сензация на Sofia Fashion Week, появявайки се на кон, облечена в марковите дрехи, които принципно се разхождат по „котешката пътечка“. Именно заради тези смели решение на красавицата, Евгения Борисова се е спряла на нея за лице на марката си. Този път моделът е в компанията на черна пума, макар и не реална.

Алекс Арабаджиева позира с черно кожено яке с цветни декорации, кожен клин, червена разкроена пола и като Снежанка, цялата в бяло. За дизайнерката белият цвят е новото черно, защото излъчва не по-малко стил и класа, особено ако е носена от Александра. Дрехите пасват на имиджа на красавицата, тя пасва идеално като лице на марката, а Евгения Борисова е повече от доволна, че изборът й се е отблагодарил, пише hotarena.net.

aleks8

Тя споделя, че се е спряла на Алекс Арабаджиева, защото има за цел да разчупи клишетата в родната модна среда и да експериментира с нови и интересни лица, които да погъделичкат любопитството на любителите на женската красота и новите тенденции в облеклото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар