Александър на Коцето и Надя – копие на майка си (Вижте порасналия наследник на звездата)

Гласувайте за статията

Александър на Коцето и Надя — копие на майка си

Александър на Коцето и Надя се оказа истинско копие на майка си. Синът на музиканта буквално е одрал кожата на русата чаровница, която от години е омъжена за певеца. Досущ като дъщеря им, синът на изпълнителя също е рус и със сини очи. Но пък от татко си е откраднал изключителния музикален талант.

Самият певец признава този факт и дори записва видео, в което малкият Александър си припява у дома. Междувременно феновете пък са изумени, колко много прилича на майка си Надя.

Изпълнителят напоследък по-често пуска снимки от дома си, отколкото от участията си. Самият Константин преди няколко седмици официално напусна „Пайнер“ и въпреки че почти няма вечер без участия, очевидно намира време и за семейството си. Той споделя редовно кадри от семейния си живот, както и от семейните ваканции.

Певецът не крие, че обожава и двете си деца, като малкият Александър успява да го накара да се усмихне и в най-тежките моменти. Дъщеря му Мариана също, с вълнение разказва той.

Музикантът споделя още, че другото му хоби, което си остава негова запазена марка е агрономството. Той дори сподели клип как подрязва градината си, в която отглежда сам моркови, зеле, домати, краставици и друг зарзават.

Във видеото негов приятел го критикува, че не прави нищо друго, освен да виси по цял ден сред растенията. И го призовава да пее. „Зеленчуци, който не яде…“, започва да припява Коцето, изненадвайки приятеля си.

Синът на Коцето и Надя - пълно копие на майка си сн. Инстаграм

Синът на Коцето и Надя – пълно копие на майка си сн. Инстаграм

Певецът е все по-отдаден на семейството и признава, че вниманието на феновете и обществото не му липсва. Самият той още преди години призна, че си мечтае за къща с голяма градина, Надя и две деца с тях. Очевидно мечтата му се сбъдна и той вече спокойно може да се отдаде на семейния живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар