Александър на Константин и Надя с първи рожден ден (Снимки от щурия празник)

Гласувайте за статията

Синът на Константин и Надя отпразнува първи си рожден ден в семейна обстановка.

На 11 октомври малкия Сашко на Константин и Надя стана на една годинка. По този повод, щастливите родители му спретнаха парти по семейно, което премина под знака на щури игри и много усмивки. Певецът се похвали в социалните мрежи с фотоси от събирането, които са като пример за това как изглежда и се забавлява едно младо и щастливо семейство.

Съвсем наскоро Надя също бе рожденичка, но онзи ден звездата на вечерта е бил малкия Сашко, който вече е истински мъж, облечен по последна мода и с фешън прическа. Само на годинка, малчуганът е облечен с риза, а на главата му се мъдри малко перчемче, по примера на татко му Константин. Изпълнителят и съпругата му са заложили на ежедневно облекло, а каката на Александър е като малка принцеса с приказната си рокля.

На празника присъства и още един много важен член на семейството – миниатюрният им домашен любимец, който винаги успява да ги разсмее с щурите си физиономии. Разбира се, какво е рожден ден и без торта, а тази за сина на Константин и Надя е не по-малко сладка от самия рожденик, украсена с безброй малки мечета.

За разлика от повечето известни личности, които предпочитат да отбелязват личните празници на наследниците си в заведения и детски центрове, придавайки им излишна показност, певецът предпочита да запази тези най-съкровени моменти само за себе си. Той не веднъж е споделял, че след като стана баща на две деца, е улегнал, а и се е наситил на купони и няма търпение да се прибере у дома и да прекара време само с Надя, Сашко и Марияна.

Александър, Константин, Надя и Марияна са повече от щастливи

А и какво повече му трябва на човек, освен дом, любяща съпруга и две прекрасни деца. Константин вече е осъзнал ценността, която притежава, и прави всичко възможно да изрази благодарността за радостта, която внесоха в живота му.

konstantin

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар