Александър Бередин унижи Антония Петрова: Пътят от Малдивите до село е кратък (Вижте как я захапа)

Александър Бередин унижи Антония Петрова: Пътят от Малдивите до село е кратък (Вижте как я захапа)
5 (100%) 1 vote

Александър Бередин се зае да унижи жена си заради развода им

Александър Бередин си взе джипа от миската и я заряза насред улицата

Александър Бередин унижи Антония Петрова! Руснакът очевидно няма да преглътне така лесно факта, че миската му поиска развод. И използва все удобен случай, за да й натрие носа. Богаташът публикува в профила си във Фейсбук снимки от екзотичните си почивки с Антония с крайно недвусмислен текст към тях.

Александър Бередин унижи жена си

Александър Бередин унижи жена си

„Публикувайки тези снимки, искам да напомня на моята все още любима и все още съпруга колко е кратък пътят от Малдивите до „магнетичните“ Лещен и Ковачевица“, написа Бередин. Очевидно визирайки последните пътувания на блондинката с новия й любим до въпросните родни села.

С това обаче отмъщението на зарязания мъж не се изчерпва. Той буквално е откраднал посред бял ден возилото на доскорошната си благоверна. Това разказаха лично очевидци на сеира, разиграл се в обедните часове на сряда в столицата.

Пред Bgdnes.bg свидетели се кълнат, че видимо изнервен около процеса им на развод, Бередин искал да унизи максимално доскорошната си съпруга, грабнал ключа от автомобила на Петрова и отпрашил с мръсна газ в неизвестна посока. Русокосата миска останала сама навън в дъждовното и студено в този ден време.

Засега не е ясно дали Тоца, както я наричат мнозина, е подавала жалба за кражбата и дали Бередин изобщо е склонил да й върне автомобила, който се води нейна собственост по документи. Факт е обаче, че между двамата има огромно напрежение, след като Петрова реши да сложи край на брака им и подаде молба за развод.

И със сигурност войната между двамата тепърва започва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар