Александър Бередин в депресия след сватбата на Антония Петрова (Вижте как се теши руснакът)

Александър Бередин в депресия след сватбата на Антония Петрова (Вижте как се теши руснакът)
5 (100%) 1 vote

Александър Бередин живее като отшелник след развода си с Антония Петрова

Александър Бередин е в депресия след развода си с Антония Петрова. Руснакът трудно приемал факта, че миската му поиска развод и още повече – се омъжи за нула време след раздялата им.

В същото време откакто преди две години Бередин се раздели с Антония, няма жена до себе си. Вече седмица една от най-одумваните блондинки Антония Петрова, отново е омъжена, след като вдигна изненадваща сватба с бизнесмена Ивайло Батинков в Гърция. И докато миската за пореден път се рее на крилете на любовта, бившият й съпруг Александър Бередин също не седи сам, пише „Галерия“.

Александър Бередин

Снимка: Фейсбук

Руснакът си е намерил нов другар в живота който е от мъжки пол и ходи на четири крака. При това този път се е застраховал поредният му спътник да е верен и да не му върти номера зад гърба. Съществото, с което Бередин замени Антония Петрова, е куче от ловджийската порода ваймаранер. Александър е напълно обсебен от четириногото, с което не се разделя нито за минута. За да му осигури пълен комфорт, го разхожда не само по столичните улици, а го води на дълги походи в планината.

Кучето оценявало любовта на стопанина си и се научило да изпълнява всяка негова команда. Заедно гледали мачове, а на майтап руснакът се опитвал да го учи и на шах.

Откакто преди две години Бередин се раздели с Антония, няма жена до себе си. Прекарва времето си с приятели, по барове или с кучето си. Руснакът води самотен живот и не контактува дори с децата си. Малцина знаят, че той има две дъщери от жена, с която е живял, преди да срещне Тоца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар