Александра Тюркмен се върна в България заради гадже (Вижте кой й завъртя главата)

Гласувайте за статията

Александра Тюркмен е отново в България, но се чувства на седмото небе!

От около година Александра Тюркмен живее в Ню Йорк. За последно се върна в България през пролетта. Именно тогава, заедно с растителността, е пукнала и най-новата й любов. Оказва се, че съдбата е събрала по любопитен начин красавицата и новото й гадже Кирил Генчовски.

Александра Тюркмен от години си е добра приятелка с модела Кристина Милева. Именно бившата на Деян Донков се е оказала връзката между влюбените. Кирил си е бил харесал Алекс от преди това и помолил Криси непременно да ги запознае, щом се върне в България.

 

На Александра Тюркмен, обаче, й се наложило да се върне отново към Ню Йорк. Тези няколко месеца, в които са били разделени, се оказали доста трудни за влюбените. И, изненадващо за всички, връзката им продължила и след това.

Кирето, както го наричат приятелите, сега е бил основната причина Алекс пак да долети до България за едно незабравимо лято. Тя била планирала да почива на гръцкото море, но любовта й променила сметките. Сега двамата покоряват родните курорти заедно с шумна компания и не изпускат нито едно парти.

Новият любим на дъщерята на Фатик е симпатяга авантюрист без особени финансови възможност. Красавицата не веднъж през годините е доказала, че не се интересува от парите на мъжете. Вероятно защото самата тя си има достатъчно. Много по-важно за нея е, че Кирил си пада по екстремните забавления и най-вече по купоните, пише blife.bg.

Александра Тюркмен е отново щастлива

Александра Тюркмен е отново щастлива

Алекс се слави като парти животно, което има влечение и към алкохола. „Никак не я слуша главата. Кирето и той е купонджия и двамата са си лика-прилика“, кискат се техни споделят близките й, който са много щастливи за новата й любов. Това е първата връзка, която Александра Тюркмен афишира след тази с актьора Явор Бахаров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар