Александра Тюркмен разкри името на гаджето си (Вижте в кого е влюбена щерката на Фатик)

Гласувайте за статията

Александра Тюркмен призна, че има гадже, красавицата сподели, че не е с Явор Бахаров, а е с друг

Александра Тюркмен, която живее в САЩ сподели някои неща от личния си живот. Като дъщеря на Фатик, наричан „пионера на мутрите” нейното житие и това на сестра й буди небивал медиен интерес.

По-голямата дъщеря на убития преди време бизнесмен Павел Найденов – Александра бе забърквана в авантюри с най-различни известни личности. В последните месеци се стигна до там, че й приписаха афери с някои от най-популярните американски актьори. Като например дори със звезда като Итън Хоук.

Не, че не може да омае някоя холивудска звезда с красотата си, но в тези твърдения няма и капка истина. Госпожица Тюркмен признава, че се познава с Итън Хоук, но никога не е била интимна с него. В България пък се тиражираше, че с Явор Бахаров са гаджета.

Александра споделя, че да има си гадже. Но актуалния й приятел се казва Мони Георгиев. Но категорично отказва да разкрие повече за любимия си, предават от електронното издание hotarena.net.

Тези дни в Ню Йорк и то на пъпа на метрополиса щерката на Фатик откри свой собствен бутик. Младата дама е посрещнала на откриването му куп популярни актьори и български юпита. 25-годишната Алекс мечтае да пробие в бизнеса с тоалети. Стреми се хората да са доволни от това,  което прави. И признава, че не е използвала никакви връзки, както обикновено се предполага. Вече е свикнала и не й правят впечатление хорските приказки. Просто се смята за обречена да говорят за нея.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар