Александра Стайкова с най-откровеното интервю в живота си (Какво каза за семейството и парите?)

Александра Стайкова с най-откровеното интервю в живота си (Какво каза за семейството и парите?)
5 (100%) 1 vote

Александра Стайкова за първи път разголва душата си в интервю

Александра Стайкова сподели какво мисли за любовта, семейството и щастието като цяло

Александра Стайкова проговори откровено за живота си като наследничка на една от най-богатите фамилии в България. В една от редките си медийни изяви дъщерята на Ветко и Маринела Арабаджиеви разказва откровено за най-ценното в живота си – дъщеря си, половинката си и страстта си към конете.

Александра Стайкова даде откровено интервю за живота си

Александра Стайкова даде откровено интервю за живота си

В интервю пред камерата на Би Ти Ви брюнетката разказва, че в момента е професионално ангажирана с хотела на родителите си, където прекарва почти целия си ден. Всяка свободна минута обаче посвещава на семейството си и на конната езда, което е нейно хоби от години. Малцина са тези извън най-близкото й обкръжение, които знаят, че преди да забременее ежедневието й се е въртяло почти изцяло около конюшните. Занимавала се е дори професионално, споделя Алекс, като с нотка носталгия в гласа допълва, че ако има възможност, би живяла по-далеч от хората и по-близо до животните.

На този етап обаче това е невъзможно, защото 4-годишната й дъщеря е най-важното нещо в живота й и изисква най-голяма част от вниманието й.

Богатата наследница изтъква, че макар и тя, и половинката й да са стабилно финансово обезпечени, не това определя начина, по който живеят. Алекс не се чувства глезена. Тя просто иска близките й хора да бъдат щастливи, а щастието не се определя от парите, предават от hotarena.net.

Когато говори за щастие, красавицата не пропуска да спомене, че макар да има всичко материално, й е доста трудно да гледа колко много хора са нещастни, защото нямат нищо. Затова и помага при всеки удобен случай, допълвайки че с подобни постъпки не бива да се парадира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар