Александра Богданска пирува като царица във Франция (Как посрещна Нова година?)

Гласувайте за статията

Александра Богданска сложи куп родни ВИП-ове в малкия си джоб на Нова година.

Александра Богданска сложи зрелище край на една доста необикновена за нея година. След като стана най-известната жена у нас само с един пръст, както самата тя се шегува в актуална реклама, сега красавицата е на върха на щастието. И в личен, и в професионален план. Ангажиментите и хонорара й скочиха лавинообразно и успя да намери любовта в лицето на богат италианец.

А Даниел Петканов може само да й завижда. Докато той се отдаде на любимите си скандални простотии в новогодишната нощ, неговата бивша я отбеляза като истинска принцеса. В компанията на своя Макс Александра Богданска сияе и за всеки е видно как въобще не й пука какво говорят за нея. Тя постна снимка, на която позира стилно облечена пред още по-стилно подредена маса.

А локацията на тържеството също никак не е случайна – тузарски хотел в елитния курорт Шамони във Френските Алпи. Там моделът изживя своята най-прекрасна Нова година и със сигурност се е чувствала като в красива приказка и преди да удари дванайстия час. Алекс публикува и фото, на което с Макс са прегърнати и усмихнати до уши.

Определено изпращането на старата и посрещането на новата година от Александра Богданска е предизвикало завист в куп родни красавици, които искат да са на нейно място. Освен на стилни тържества в подбрана обстановка и компания, тя се отдаде и на едно приятно хоби – каране на ски по заснежените склонове в подножието на Мон Блан, пише hotnews.bg.

Александра Богданска показа класа

Моделът изпрати 2016 г. и с равносметка на прекрасните си мигове, с които ще я запомни. А те определени не са един и два и в тях не присъства Даниел Петканов. Откакто е с Макс, животът на Александра Богданска е като сбъдната мечта. А публичната гавра явно е била цената, която трябваше да плати, за да се реализира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар