Александра Богданска отмъсти на Петканов! (Вижте как му го върна)

Александра Богданска отмъсти на Петканов! (Вижте как му го върна)
5 (100%) 2 votes

След като се посъвзе след жестоката гавра, Александра Богданска е твърдо решена да си отмъсти на Даниел Петканов за унижението.

Откакто Лудия репортер публикува позорните снимки на бившата си приятелка Александра Богданска, тя се скри от лицето на земята. Красавицата реши да запази мълчание по въпроса и не даде публично изказване, но сега е решена да каже, всички което чувства и мисли, в съда. Именно там вероятно ще е следващата среща на бившите гаджета.

По препоръка на своите близки и приятели и най-вече на своя баща Милан Богдански, Алекс е решила да заведе дело срещу Петканов. Изпатилата манекенка все още уточнява подробностите с юристи, които умуват дали е по добре да обвинят Даниел в обида или в клевета. Целта е наказанието да бъде колкото се може по тежко. При подобни дела от частен характер то е под формата на глоба, която може да достигне солидни размери, особено за подчинения на Милен Цветков.

По-вероятно е обвинението да е в клевета, защото там обезщетенията са по-високи и ако Даниел Петканов не успее да докаже, че Александра Богданска е лека жена, то съдът може да му лепне наказание в размер на няколко десетки хиляди и така определено ще си научи урока. Като основен аргумент за нанесени вреди ще бъдат предоставени медицински експертизи, които описват психическото състояние на модела.

А то, както всички разбрахме, никак не е цветущо. Именно на него се дължи пълната изолация, на която близките й са я подложили. Те чакат малко да се закрепи, защото в сегашното си състояние тя не би понесла да се изправи пред съда и Петканов, за да изкаже позицията си и да се защити, пише blitz.bg.

Александра Богданска ще срещне Даниел очи в очи в съда

Александра Богданска ще срещне Даниел очи в очи в съда

Адвокат Валентин Димитров, който е един от най-изявените морални защитници в страната, е категоричен, че никой няма право да подлага друг на подобно публично унижение. Сега пред Алекс седи перспективата да пусне тъжба за причинените морални щети и душевните терзания. Най-хубавото за Александра Богданска е, че може да изисква и от съда защита от по-нататъшни изцепки, при които Даниел Петканов може да носи и наказателна отговорност, т.е. условна или ефективна присъда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар