Александра Богданска и Петканов били пред сватба? (Вижте как я гони от дома им – ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Отношенията на Александра Богданска и Даниел Петканов са били доста сериозни преди да завършат така грандиозно.

След като цяла България разбра за позорната раздяла на Александра Богданска и Лудия репортер, връзката им стана тема номер 1. Причината вече да не са заедно е пределно ясна, но е интересно на какъв етап е била връзката им преди да се стигне до тези разкрития. От няколко месеца двамата живееха заедно в луксозно жилище в столицата, което обзавеждаха без да пропуснат да се похвалят.

Похвалиха се и с шеговито предложение за брак, но в скритата кутийка нямаше пръстен, а бележка, гласяща „Още ти е рано“. След това Александра Богданска се фукаше с пластмасов пръстен с анимационен герой, а всички им се радваха как умеят да се забавляват. Двамата се появяваха под ръка на де що има светски събития и винаги успяваха да станат център на вниманието.

Оказва се, че родителите на модела не са приемали връзката й на шега, а Дани Петканов е бил приеман в дома им като зет. През юни Лудия репортер имаше ангажимент на Годишните награди на БГ Радио в Благоевград и след това, вместо да отседне в хотел, е бил приютен от майката и бащата на Александра Богданска в нейния роден дом.

Родителката го нагостила богато, разговаряли дълго, а след това Даниел пренощувал в стаята на своята любима. По ирония на съдбата, точно по това време неверницата била заминала за Италия и вероятно е топлела нечие друго легло, докато гаджето й и родителите й са кроили планове за бъдещето им.

Въпреки изцепките му, техните на Алекс приемали топло връзката й с Петканов и дори се размечтали пластмасовия пръстен да бъде заместен с истински.  Дни също смятал, че е намерил любовта на живота си, въпреки че двамата не прекарвали много време заедно заради нейните непрестанни „ангажименти“ зад граница, чието естество той разобличи, пише hotarena.net.

Александра Богданска и Дани Петканов бяха една от любимите родни двойки

И така до онзи топла лятна нощ, в която истината лъснала. На сутринта след среднощните обяснения в любов от тайнствения италианец последвала доста грозна сценка. Даниел изгонил от дома им своята невярна приятелка точно като мръсно коте. Събрал й набързо багажа и го хвърлил на улицата пред очите й. Интересно само кой е снимал тази ситуация, която видимо е била режисирана като част от плана за омаскаряване на Александра Богданска, който може да се окаже просто евтин пиар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар