Александра Богданска върна тъпкано на Петканов (Вижте как показа новия си)

Гласувайте за статията

Александра Богданска си отмъсти на Петканов за гаврите, моделката му го върна тъпкано

Дойде времето и Александра Богданска да се изгаври с бившия си. Моделката, която стана жертва на нечувани подигравки отвърна на удара по подобаващ начин.

Алекс използва социалната мрежа да покаже, че се е съвзела след скандала. Грее от щастие и си има ново гадже. За разлика от Лудия репортер. Който я направи за смях. Но дълго бърса сълзи. След като разбра, че се е превърнал в рогоносец номер 1.Александра Богданска с новия си

Богданска пусна фото с новия си любовник. Двамата видимо са щастливи. А красавицата е лапнала пръста на новия си като реплика на снимката,  с която Даниел Петканов я направи за подигравка на цяла България.

Сашка драсна под кадъра „Не се палете толкова. Писано е от ПРЪСТ си и на Пръст ще станеш“, предават от hotarena.net. Така бившата му любима се избъзика за безсилието му да се примири факта, че се е сдобил с огромни рога.

Лавина от коментари заваляха в социалната мрежа. Феновете като цяло подкрепиха поруганата жена. Пожелаха й щастие от сърце. Зарадваха се, че Алекс бързо се е съвзела и е поела живота си в ръце.

Не липсват обаче и такива, които продължават с оплювките. По важно е, че след масираната кампания срещу нея Богданска успя да превъзмогне сполетелите я неволи. За никого не е тайна, че моделката прекара известно време в психиатрична клиника. Но по всичко личи, че е обърнала гръб на униженията и продължава напред. Дори успя да обърне обществените настроенията срещу нея в своя полза.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар