Александра Арабаджиева излезе на светло! Каква изненада ни готви красавицата?

Гласувайте за статията

Александра Арабаджиева бе хваната в крачка.

Милионерската наследница Александра Арабаджиева е една от топ красавиците в страната, която обаче не се блазни особено от светлините на прожекторите. Нейният личен живот е забулен в мистерия и редките й публични прояви винаги предизвикват огромен интерес. Тя е добила завидни умения в избягването на папарашките набези, но този път не й се е получило!

Александра Арабаджиева бе щракната от наблюдателни граждани, които, разбираемо, не са останали безпристрастни пред прекрасната гледка, разкрила се пред тях. Алекс е засечена с доста любопитна ситуация – седи на една пейка с цялата си прелест, шармантна червена пола и черно кожено яке. Никой никога не се е съмнявал в нейния стил, но в този случай е ясно, че това не е нейното ежедневно облекло.

Компания на красавицата прави известната дизайнерка Евгения Борисова, която се грижи за стайлинга на не една и две родни ВИП персони, сред които Катето Евро, Камелия, Деси Зидарова, Дарина Йотова. Локацията, пред която се развива действието на задушевния разговор между двете дами, е студиото на известния фотограф Костадин Кръстев – Коко.

Тези подробности ни навеждат до най-логичната причина за това Александра Арабаджиева да стои пред кооперацията с облекло, с което може да стане звездата във всеки клуб – тя е главно действащо лице в ново фотосесия и напълно вероятно да е рекламно лице на Евгения Борисова. Двете демонстрират топли отношения и не просто са успели да се сработят, а и да изградят приятелство помежду си, пише hotarena.net.

Александра Арабаджиева е ослепителна, както винаги

Милионерската наследница стана майка през 2012 г. и за броени месеци възстанови перфектните си форми. тя рядко дава съгласие да застане пред обектива, но това си остава нейната страст. В последно време Александра Арабаджиева се е отдала изцяло на детето и мъжа си Стайко, но, за радост на всички любители на женската красота, скоро отново ще можем да й се полюбуваме.

aleks3 aleks2 aleks1

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар