Албена Денкова и Максим Стависки с шеметно завръщане в България (Видео)

Албена Денкова и Максим Стависки с шеметно завръщане в България (Видео)
4 (80%) 2 votes

Албена Денкова и Максим Стависки изправиха на крака 12 хиляди в Арена Армеец

Албена Денкова и Максим Стависки се завърнаха у нас след изгнанието

Албена Денкова и Максим Стависки се завърнаха с гръм и трясък в България. Най-добрите ни състезатели по фигурно пързаляне за всички времена изправиха на крака Арена Армеец и оставиха 12 хиляди зрители буквално без дъх с изпълнението си.

Албена Денкова и Максим Стависки взривиха Арена Армеец

Албена Денкова и Максим Стависки взривиха Арена Армеец

Световните шампиони се завърнаха в България, за да участват в шоуто „Парада на шампионите“, което е изключително популярно в Русия. И което за първи път се провежда в България. Именно заради него Албена и Максим се завърнаха у нас след дълги години изгнание заради катастрофата, която Стависки предизвика пиян зад волана.

Фигуристите изпълниха съчетанието си Либертанго и определено го направиха блестящо, категорични са зрителите на спектакъла. На изпълнението им акомпанира Васко Василев, което съвсем подлуди феновете в залата. Които изригнаха в аплодисменти, след като през цялото изпълнение бяха затаили дъх.

Албена и Максим бяха част от цялата плеада олимпйски и световни шампиони по фигурно пързаляне, дошли в София, за да демонстрират класата и спортните си умения пред феновете на спорта у нас.

За двамата това беше първото представяне пред родна публика от много години. След трагедията, която остави Мануела Горсова в будна кома, шампионите предпочетоха да се установят за постоянно в Русия, за да избегнат любопитните и недоброжелателни погледи на хората у нас заради деянието на Стависки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар