Албена Вулева се присмя на Мария! Селянка дето се прави на изискана дама!

Гласувайте за статията

Албена Вулева смачка самочувствието на Мария, нарече я обикновена селянка

Албена Вулева направи за смях Мария. Журналистката си отвори голямата уста и я сравни със земята.

Според Вулева фолк дивата е влязла в Къщата на Големия брат с задачата да покаже как от селянка се е превърнала в изискана жена. Изтъкана цялата от комплексите на провинциалистка тя се постара да убеди аудиторията, че е придобила маниери на елегантна и светска дама. Само, че зрителите припознаха в нейния образ една типична представителка на българската провинция.

Според Албена Мария по-скоро прилича на един женски Бай Ганьо. Който къта в потурите си най-ценното си богатство – мускалчетата с розовото масло така и певицата показва типичен селски маниер като размахва скътаните пачки в дамската си чанта от бакшиши и хонорари, откупвайки се от мисията за да не се изложи. Поведение, което я прави поредната жена, която иска да се впише в столичния хайлайф. Но за съжаление се заблуждава и образа, който играе на светска дама се разминава с действителността, предават от blitz.bg.

Албена Вулева смята, че участието на Миньончето е било изключително забавно. Играта й да създаде впечатление на изискана жена напълно се разминава с действителността. Като всъщност Мария е една простовата провинциалистка. Която говори на собствения си диалект използва думи, на които не разбира значението и ги употребява там където не им е мястото, произнасяйки ги неправилно.

Журналистката е на мнение, че певицата е представител на една не малка прослойка на бг обществото, която попаднала в София демонстрира един зле прикрит натурализъм донесен от провинцията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар