Албена Вулева се ошишка (Снимки какви балдъри отпра)

Гласувайте за статията

Албена Вулева стана двойна, майка й Людмила Захажаева е като момиченце пред нея

Албена Вулева брутално се е ошишкала. Това видяха журналистите в нощта на изборите. Когато устатата им колежка и майка й се появиха в залата за пресконференции.

Двете известни дами с острите си езици бяха се въоръжили с любителска камера и микрофонче. Правейки се на сериозни журналистки. Албена Вулева толкова се бе окръглила, че изглеждаше мощна като Боримечката, предават от лидера на светски новини  hotarena.net.Албена Вулева 2

Рускинята Захажаева бе направо като фиданка в сравнение с прочутата си с поразяващата си уста щерка. Албена вместо да избере подобаващ тоалет и да скрие наедрелите си балдъри бе заложила на най-неподходящото облекло.

Сама коментираща преди време визиите на българските звезди се бе напъхала в най-неудачните дрехи. Ултра късата й рокля комбинира с боти до глезените извади на показ охранените й баджаци. Които направо се набиваха на очи, забелязаха присъстващите в залата за конференции.

Вулева се е запуснала и е качила не по-малко от 15 кила. В сравнение от времето когато бе съквартирантка в Къщата на Големия брат. Тогава зрителите видяха една мадама с бедра на газела.

Кусурите й лъснаха най-вече когато журналистката с остър език се спусна да снима с камерата си кандидата за президент генерал Румен Радев.

Това е поредното напълняване на Албена. Която не може дълго да задържи слаба фигура и ту се ошишква, ту влиза във форма. През 2012 година щерката на Захажаева  лъсна с огромен корем. Което даде повод на жълтите медии да я изкарат бременна поне в четвъртия месец. После излезе наяве, че Вулева е имала проблем с хормоналния си баланс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар