Албена Вулева се гаври с Ваня Червенкова след присъдата (Вижте как я нарича?)

Албена Вулева мирна не стои, войната с Ваня Червенкова се разгаря, вижте как журналистката я нападна

Албена Вулева помрачи триумфа на бизнесдамата Ваня Червенкова. Задоволството й, че я осъди бе краткотрайно. Хапливата водеща веднага я изгаври. И то по най-безобразния начин.Албена Вулева 1

На Албена Вулева явно никой не е в състояние да й затвори устата. Тя използва най-бруталното сравнение за да си отмъсти на Ваня Червенкова. И да вгорчи радостта й от решението на съда.

Вулева използва вчерашната новина, че глиган вилнял в Слънчака. И веднага пусна на личната си страница във Фейсбук пост. С който сравни Червенкова с дивото животно, пише bgdnes.bg.

Русокосата журналистка написа: „Да не е била Ваня Червенкова… че приликата е потресаваща!”

Войната между двете упорити дами май тепърва предстои. Вчера Ваня Червенкова се похвали, че ще й отнеме й въздуха, който диша. А ето, че веднага последва ответен удар от страна на бившата водеща на „Сигнално жълто“.

В друг свой пост Албена Вулева изригва срещу опонентката си с такиви ужасни обиди. Че ни е срам да ги разказваме. Публикуваме поста на журналистката и оставяме всеки да прецени за себе си кой е прав и кой е крив.

Оказва се, че сблъсъкът между Албена Вулева и Ваня Червенкова ще е в титанични размери. Едва ли някоя от двете дами ще си остави магарето в калта.

И Албена Вулева и Ваня Червенкова ще размахват шпаги ту в медиите, ту в съда. А коментарите под постовете на Албена са доста противоречиви. Някои подкрепят устатата журналистка. Други направо скачат срещу поредното заяждане. С обвинения, че това е отчаян опит за вдигане на рейтинга.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.