Албена Вулева се гаври с Андреа (Вижте как захапа певицата)

Гласувайте за статията

Албена Вулива се избъзика с Андреа, Мис Сигнално жълто се гаври с напълнялата певица

Албена Вулева нападна Андреа заради наднорменото й тегло. Бившата водеща на „Сигнално жълто” остава вярна на хапливия си език. Тя пусна колаж, който се разпространява в социалната мрежа на половинката на Кубрат Пулев и към него написа коментар: „Тая пак е яла”.

На фото се вижда от едната страна снимка на певицата обработена с фотошоп. А от другата Андреа такава каквато е в действителност.

Снимка: lupa.bg

Известен е факта, че русокосата изпълнителка отдавна не е в перфектна форма и решава проблемите с надебеляването си като коригира снимките си с компютърната програма. Само, че хлевоустата Вулева не се посвени да се заяде с фолкаджийката. А някои от феновете на Албена допълниха коментара й, че може певицата да е преяла със … суши.

Говори, че изгората на Кобрата от известно време страда от хормонално заболяване. От болестта както и от прекален стрес в личния и професионалния живот Андреа е започнала да напълнява. И от крехката и фина девойка днес няма й помен, предават от електронното издание lupa.bg.

Макар да я упрекват, че се опитва да заблуди феновете си с нереални снимки на Албена Вулева изобщо не й прави чест да ръси такива простотии и поведението й е просташко и много грубо. Особено когато се знае, че излишните кила на певицата се дължат не на прекалено преяждане. А на заболяване. Но журналистката винаги е била известна, че не може да си затваря голямата уста.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар