Албена Вулева разбива по бански (Вижте как се е запуснала)

Албена Вулева разбива по бански (Вижте как се е запуснала)
2.33 (46.67%) 3 votes

Албена Вулева кърти по бански, журналистката лъсна със запуснато тяло

Албена Вулева откакто прие исляма явно много се е запуснала. Елегантната преди водеща сега е натрупала по фигурата си мазнинки. Които я правят да изглежда подпухнала и напълняла, се видя в последната мисия на БИГ Брадър: Most Wanted”.

Снимка: kliuki.net

Големия брат подложи на ново изпитание съквартирантите. Заради, което на дамите им се наложи да се съблекат по бански. А техните партньори да оставят следи от целувки по телата им. Без значение дали ще е по ръцете, краката, дупетата или  някъде другаде.

Снимка: kliuki.net

Най-изненадващо победители в мисията станаха Албена Вулева и гримьорът Цецо Андреев. Който успя да нацелува устата водеща с цели 168 целувки. Победиха дори пресните влюбени Златка и Благо.

За съжаление обаче гледката Албена Вулева по бански никак не бе лицеприятна. На фона на стегнатите тела на Русата Златка, Емануела, Джулиана Гани, че дори и на Весела Нейнски нейните форми не успяха да впечатлят зрителите. Напротив, оказа се, че журналистката не е стъпвала във фитнес залата от доста време и се е обзавела с паласки както и с целулит. Мръвките й се тресяха на воля като отпуснато желе. Жалко, че е съсипала предишното си тяло, корят зрителите най-голямата критикарка на звездите преди. И смятат, че от всичките жени тя е най-зле.

Е, мисията бе успешна и съквартирантите вече могат да се радват на екстри в Къщата и на фитнес уреди. Дори и Гъмов получи багажа си. Който заложи за партито по случай рождения ден на Цецо Андреев. Но дали си заслужаваше да изтърпим съкрушителната гледка на Албена по бански?

Вижте още снимки в галерията!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар