Актьор от „Под прикритие“ се фука с мускули менте

Гласувайте за статията

Силиконови плочки на корема са най-новата мания сред ВИП българите

Покрай празниците от процедурата в столична клиника са се възползвали над 20 богати нашенци, които искали да изглеждат като Брад Пит, без да се напъват във фитнеса. Според непотвърдени слухове сред персонала на клиника от подобна услуга се възползвал и актьорът от „По прикритие“ Ивайло Захариев, както и двама млади депутати. Две хиляди лева за импланти и още 10 бона за пластична операция броят суетните мъже, които искат плочки на корема, но не могат да ги направят със спорт. Силиконовите „мускули“ са новият хит сред мачовците. Има дори размери, но лекарите не препоръчват да се прекалява с тях и хилави мъже да се хвърлят на големи плочки.

Актьор от „Под прикритие“ се фука с мускули менте

Актьор от „Под прикритие“ се фука с мускули менте

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Има и друга важна особеност. След операцията не бива да се напълнява, защото, ако се отпуснете и направите корем, ще приличате на карикатура-шкембе с плочки и 10-те хиляди лева ще отидат на вятъра. Ако ли пък нямате нужда от плочки, то пластичната хирургия предлага и силиконови прасци. С тях краката на мъжете ще изглеждат още по-оформени и струват колкото плочките.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Горещи кадри със Снежана Макавеева лъснаха в нета - 05.12.2012

    […] тях излиза едва сега. Според запознати актрисата от „Под прикритие” си е навлякла гнева на бивше гадже, което я заплашва […]

Добавете коментар