Проклятие преследва звездите от „Трима братя, три сестри“ (Актьорите със съдби като в сериала)

Гласувайте за статията

Проклятие преследва звездите от „Трима братя, три сестри“

Звездите от „Трима братя, три сестри“ сякаш се оказаха белязани от ролите си в сериала. По стечение на обстоятелствата всеки от тях преживя драма, подобна на тази на техните герои.

Актьорът Марио Симаро преодоля битката с алкохола и болезнен развод, преди да открие сродна душа. Той почти провали и кариерата си в киното, която почти бе съсипана от свирепия му нрав.

Колегата му Хуан – Алфонсо Баптиста преживява бурна любов с колежката си Паола Рей. Раздялата им го тласка към депресия, която пък го повлича в света на дрогата и опиатите. За щастие съпругата му Наталия Парис успява да го отвлече от тъмната страна на живота и днес той живее пълноценно, радвайки се на истинска брачна хармония.

От тримата актьори Майкъл Браун, като че ли успява най-много. След успеха на сериала, той се снима в още няколко тв продукции, след което заминава за Испания и изгражда собствена телевизионна мрежа. Среща любовта на снимачната площадка – през 2013 се жени за актрисата Маргарита Муньос и двамата са заедно до днес.

Що се отнася до красавиците в сериала, Дана Гарсия постигна желаното след редица неуспехи – създаде семейство и има две деца. Колежката й Паола Рей също се разкъсва между професията и майчинството. С тази разлика, че рискува да се подложи и на пластични операции, някои от които не твърде успешни.

"Трима братя, три сестри" завинаги беляза актьорите от сериала сн. Интернет

„Трима братя, три сестри“ завинаги беляза актьорите от сериала сн. Интернет

Наташа Клаус като че ли най-спокойно премина през славата и успехите. Подобно на своята героиня от сериала, след две провалени връзки, накрая и тя срещна истинска любов. С първите си двама съпрузи Наташа се разделя именно заради независимия си характер. А с третия е заедно от 2013- та година. И по всичко изглежда, че този път връзката им има шанс да остане за цял живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар