март 28, 2024

Актрисата София Маринкова: Не правя компромиси с добрия тон!

https://kliuki.net/kliuki/aktrisata-sofiya-marinkova-ne-pravya-kompromisi-s-dobriya-ton/166944 Kliuki.net
Актрисата София Маринкова: Не правя компромиси с добрия тон!

С половинката й работят по нов проект, но не желае да разкрива повече от суеверие
Актрисата София Маринкова разкрива, че ваканциите й са далеч от представата на хората – ол инклузив в някой скъпарски курорт.

Споделя, че дори не е задължително те да са на море. По отношение на пътуванията зад граница споделя, че те са по-редки, но пък за сметка на това запомнящи се. Особено, ако се случи самолетът да закъснее с ден-два и ваканцията стане по-напрегната.

Не почервява много през лятото, защото е любител на сенките, но въпреки всичко не може да се оплаче, че е без тен. Твърди, че плуване е силно казано и по-скоро би го определила като „топване“ във водата.

Споделя, че тази година са изпреварили сезона, защото отишли през юни и плажът е бил точно такъв, какъвто го обича – празен. Предполага, че причината за това е, че не спирало да вали. Дори си представила епизод на „Ол Инклузив“, в който героите са под чадъра си и се чудят кога ще спре дъждът.

През лятото работили заедно с любимия й Драгомир Симеонов по една идея, но от суеверие не желае да издава нищо предварително. Това лято не снимали нов сезон на „Ол Инклузив“, което според нея ще даде възможност на зрителя да усети липсата на сериала.

От героинята си в сериала Елена, не би взела начина, по който възпитава детето си. Твърди, че в реалния живот тя говори много повече със сина си Орлин – обсъждат идеи, страхове… Не крие, че предпочита да е част от игрите на децата, вместо от забавленията на възрастните, но не упреква героинята си за нищо.

Категорична е, че никога не би изиграла роля на човек, който няма съвест. Това, което най-много би я измъчвало в такава роля би била мотивацията на такъв човек и поради тази причина според нея ще си проличи отдалеч, че е фалшива.

Притеснена е, че тежката икономическа криза може да се отрази още по-негативно върху публиката в театъра и тя да намалее драстично. Твърди, че пълните зали не са гарантирани никому, но пък се надява, че хората няма да се откажат от изкуството за сметка на материалното.

Най-големите й страхове като на всеки човек са свързани със загуба на близък, болест или тежко нараняване. Опасява се и че един ден няма да иска да бъде актриса.
Що се отнася до половинката й Драгомир Симеонов, София Маринкова споделя, че й е предлагал брак стотици пъти, а след това си организирали техни си церемонии. Категорична е, че сватбата им ще е пълен спектакъл. Това, с което не прави компромиси е добрият тон.

На въпроса дали планират общи наследници с Драго отговаря, че около тях всички наследници са общи. Нови обаче ще си направят, когато сегашните поотраснат.
Що се отнася до фигурата й споделя, че не пази диети, но пък и не е от най-ящните.
Източник: Уикенд