Аксиния пие като смок във ВИП Брадър!

Певицата втрещи останалите съквартиранти с къркане от сутринта

 

Съквартирантите във „ВИП Брадър” са ранобудници по принуда, защото никой не ги оставя да спят и да се излежават до късно. Силна музика дава старт на деня им, докато камерите ги следят през цялото време.

Аксиния изтряска голямо уиски, а след това се скапа от тренировки
Аксиния изтряска голямо уиски, а след това се скапа от тренировки

Всеки, който тази сутрин е гледал на живо, е забелязал нещо шокиращо и абсолютно нехарактерно за една млада дама. Секси изпълнителката Аксиния втрещи и останалите звездни колеги в Къщата.

Мацето сви топката на всички закоравели пиячи и от 8 ч. се метна с уиски. След като обърна голяма доза от питието, тя отиде да тренира, а другите се разсънваха с кафе и обсъждаха странните й навици.

Не й е за първи път!
Не й е за първи път!

Певицата, която стана известна покрай участието си в „Стар Академи” се оправда, че не могла снощи да заспи и затова изпаднала толкова, че да се налива с алкохол от ранните часове на деня.

Да, да! Запознати споделят, че изцепката й не е изключение, а лош навик, който тя определено подценява какви последствия може да й докара. Аксиния се славела с любовта си към чашката и на партита неведнъж е събирала погледите как смело поглъща концентрат с количества.

1 коментар
  1. Галина Иванова казва

    Аксиния е красива млада жена ноооо алкохола не е простил на никого.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.