Азра Акън живее нов живот след раздялата с Къванч Татлату (Вижте колко е щастлива с първото си дете)

Гласувайте за статията

Азра Акън е щастлива и се радва на ново семейство след раздялата с Къванч Татлату

Раздялата на Азра Акън и Къванч Татлату от години е една от най-неочакваните и скандални раздели на Балканите. Любимците на Турция се разделиха след повече от 8 години заедно и мис Свят дълго време страдаше от това. След серия от злополучни връзки красавицата откри любовта в лицето на Атакан Кору, за когото се ожени на 24 август 2017 година. Преди няколко седмици двойката обяви, че се е сдобила и с първото си дете.

За една от най-популярните актриси и топмодели на Турция бременността мина повече от леко и двамата със съпруга й се сдобиха с момченце.

Малкият Демир изплака на 24 ноември миналата година, а оттогава — насам двойката се суети почти непрекъснато около него. Двамата редовно споделят снимки на малчугана — у дома, в градината, на разходка.

По всичко изглежда, че Азра отдавна е забравила ексгаджето си Къванч Татлу и се радва на новия си живот и щастливото си семейство. Двамата с Атакан избраха за свой дом един от най-модните квартали на Истанбул — с много паркове и места за игра на децата.

Азра доста време тъгуваше по турския Брад Пит след раздялата. Папапараци дори веднъж ги заснеха на съседни маси в турския курорт Бодрум, докато той бе все още само сгоден за съпругата си Башак Дизер. Неловката среща в ресторанта приключи с тихото напускане на миската от заведението. Тя дори не размени и две думи с бившия си годеник, с когото не се раздели в особено приятелски отношения.

Към днешна дата тази история отдавна е в миналото. И мис Свят е по-щастлива от всякога.

Азра Акън сияе със  сина си Демир сн. Инстаграм

Азра Акън сияе със сина си Демир сн. Инстаграм

Самата Азра Акън не крие щастието си и е уверена, че най-после е открила сродна душа. Съдейки по щастливите й снимки, в нейния дом наистина царят любов и хармония.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар