ХОРЪР! Азис копира Малина

Гласувайте за статията

Фолк певецът имитира с колежката си с новата си визия

Тотален шок докара новата визия на Азис, на феновете на Малина. Ексцентричният изпълнител, реши да смени имиджа си и изкопира известната блондинка. След като му омръзна да се прави на Андреа и Николета Лозанова, Василка реши да се прави на клонинг на колежката си Малина. Изпълнителят обаче неприятно изненада  и собствените си фенове с екстравагантния си имидж, като се появи с визията на къдрокоса блондинка в столичен клуб.

Азис изкопира Малина

Азис изкопира Малина

„Прилича на клоун“, „Ужас, издокарал се е като пудел!“, „Досущ като плашило“, коментират почитатели на певеца. Които в един глас заявиха, че къдрав и рус като домашна булонка, Азис е по-скоро смешен, отколкото оригинален. Първоначално певецът позатрудни светските клюкари, които се чудеха кого този път имитира. По-наблюдателните обаче бързо откриха приликите му с Малина.

Малина

Малина

Русата фурия преди време се подвизаваше със същите дълги къдрици, но на нея й стояха далеч по-добре. Докато опитът на Азис да имитира визията й, предизвика коментари, че Малина не се нуждае от  подобен комплимент, тъй като колегата й прилича на плашило. „Направо стряска“, коментират потресени почитатели, докато зевзеци не спират да си правят майтапи за сметка на певеца. Някои дори твърдят, че певецът не печели достатъчно като брюнетка и затова е заложил на мотото на колежките си „Русо — гладно няма“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар