Азис съсипан заради лична трагедия (Певецът загуби един от най-близките си хора)

Гласувайте за статията

Азис съсипан заради лична семейна трагедия

Фолк певецът Азис е съсипан заради лична трагедия, която преживява в момента. Изпълнителят загуби една от лелите си, която почина неочаквано.

Лелите на Азис и майка му бяха известни като „Трите сестри“. Дамите притежаваха дарбата на баба му — баба Станка, която умее да предвижда бъдещето и да помага на бедни и онеправдани. Трите сестри редовно правеха турнета из страната, за да помагат на всички, които имат нужда от тяхната помощ. Лелята на Азис — Стефка Костова обаче почина на 64 години.

„Зaгубихмe eднa oт тритe cecтри! Oтидe cи!“ лаконично съобщава семейството. Самият певец е силно наскърбен от загубата й. Той бе близък и с трите, като се грижеше изключително всеотдайно за тях. А те от своя страна го пазеха от всякакви магии и зли беди, които му пожелаваха недоброжелателите, съобщават от „Телеграф“.

Певецът се опитва да утеши майка си и сестра й, които много тежко приеха загубата на сестра си. Малина и Гергина са съсипани от мъка след смъртта й. Те по доста поетичен начин се сбогуваха с нея. „Нa никoгo нe кaзa нищo! Кaтo звeздa бeзмълвнo пaднaлa в нoщтa, ocтaнa caмo cвeтлaтa ти диря дa cвeти в нaшитe cърцa!“, пишат те.

Трите били в Плевен, когато Стефка предала Богу дух. Сестра им до последния си миг не се оплакала, не споделила да има някакви болежки или да не се чувства добре, пише „Слава“.

Азис преживя тежка лична трагедия сн. Инстаграм

Азис преживя тежка лична трагедия сн. Инстаграм

Цялото семейство скърби за загубата, а феновете на Азис изразиха съболезнования на певеца и близките му. Самият изпълнител предпочита да не разкрива подробности за личния си живот и сега също предпочете да замълчи. И не сподели нищо повече, освен мъката си за смъртта на една от лелите си. Приятелите им пък се надяват да бъдат оставени на спокойствие, за да изживеят тихо мъката си от загубата на Стефка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар