Азис се озъби на Преслава: Не можеш да си като мен!

Гласувайте за статията

Азис е жестоко обиден и готов да скъса отношения с близката си дружка Преслава и то заради пари!

В миналия сезон на „Като две капки вода“ безспорната сензация бе Азис. Неговото участие породи доста въпросителни, свързани с искрената неприязън към чалгата, която продуцентът Маги Халваджиян винаги е демонстрирал. Но Азис безспорно е златна кокошка и Маги оправда решението си за участието му с негови безспорен професионализъм, пред който се прекланя.

Васил направи страхотно шоу, в което никой не се е съмнявал. За превъплъщенията си той прибра 100 бона, което е тройно на хонорарите на победителя Ненчо Балабанов и останалите. Сумата никак не е лоша, но бледнее пред тази, която ще гушне Преслава. Уж Азис беше изключение от правилото, а в този сезон глас ще извива неговата колежка Преси.

Явно Халваджиян е разбрал, че чалгата се търси и продава и без нея шоуто му няма да го бъде още дълго. Маги си заплюл Преслава още след участието ѝ във „ВИП Брадър“. Изпълнителката направи фурор с престоя си в Къщата и арменецът бил готов на чудеса от храброст, за да я прилапа за „Като две капки вода“.

Преслава склонила на мига, щом чула сумата на хонорара си – 200 бона! Това е абсолютен рекорд за всички предавания у нас. Щом слухът за предложената сума достигнал до ушите на Азис, той останал като попарен, че колежката му ще вземе двойно повече. Костинбродският славей неслучайно е известен като Краля на фолка – той не е свикнал да има някой над него.

Предложението на Маги и съгласието на Преси приел като коварен удар под кръста. Азис избухнал пред колежката си и ѝ дал да разбере, че не е повече от него и да не се взема за голямата работа. Васил бил категоричен, че няма да стъпи в студиото, за да я подкрепя, пише blitz.bg.

Преслава ще е звездата на новия сезон

Преслава ще е звездата на новия сезон

Азис бил разочарован и заради това, че негови песни не присъстват при избора с бутона на късмета, явно защото не са достатъчно популярни и достойни. А преди време в гръцкия вариант на шоуто изпълняваха негово парче. Преди дни пък той изгря и в румънския еквивалент с песента си „Сен Тропе“. Васил вече е доста популярен не само у нас, но и във всички балкански страни. Подари този факт Азис е вирнал глава и е жестоко обиден както на Преслава, така и на Маги, който доскоро само го ласкаеше.

Азис се раздаде не сцената на Капките

Азис се раздаде не сцената на Капките

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар