Азис предсказал развода на Джулиана Гани (+ Ще има ли сватба с новият й мъж?)

Гласувайте за статията

Азис предсказал развода на Джулиана Гани

„Ти позна! Наистина има уникален поглед“. Така Джулиана Гани издаде, че Азис е предсказал развода й. Двойката имаше доста интересен разговор при влизането на моделката в „Биг Брадър ол старс“. Чаровницата, която миналата година влезе омъжена, тази се развежда. И мнозина очакват да видят втора сватба от нея.

Самата Джулиана е категорична, че всички промени в нея се дължат на новия й мъж, но засега мълчи дали ще има втора сватба. Азис обаче намекна, че това й предстои доста скоро, както и някои други неща. Което моментално предизвика въпроса, дали моделката не е и бременна.

„Виждам колко добре изглеждаш, виждам и други неща“, намекна с усмивка Азис. „Да, ти позна“, допълни още Гани и двамата си размениха многозначителни погледи, минути преди настоящия й приятел да излезе на сцената с рози и подарък в ръка.

Джулиана е категорична, че в Къщата ще бъде себе си и се надява да се хареса на феновете, както се случи миналата година. Освен това се похвали с нови импланти, които изглеждат още по-големи.

Иначе във визитката си моделката сподели причините, поради които се развежда. „Влязох в Къщата като омъжена жена, която има изключително любящ и земен човек до себе си. Когато излязох той беше неузнаваем. Спря да работи, взе се за звезда, чакаше аз да го издържам. Спря да излиза, спря да съществува въобще. А аз не съм човек, който стои на едно място, когато не се чувства добре там. Не издържах, не ми хареса такова отношение и го напуснах“, допълва още тя.

Азис предсказал развода на Джулиана Гани? сн. Vbox7

Азис предсказал развода на Джулиана Гани? сн. Vbox7

В момента Джулиана има нов мъж до себе си, с когото е щастлива. И е убедена, че този път е направила точен избор. „Щастлива съм и смятам, че всичко, което ми се случи, е за добро. Не съжалявам за нищо“, допълва още чаровницата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар