БРУТАЛНО! Защо Азис се изгаври с Николета?

Гласувайте за статията

Идеята на Азис да се появи на участие, предрешен като Николета, не се прие като добродушна шега от феновете й

Азис

Гаврата на Азис с Ни Ло

Бруталната гавра на Азис с личната му приятелка Николета Лозанова постави под въпрос отношенията им. Фолк певецът, който се пишеше за голям авер на плеймейтката, шокира феновете й, след като цъфна на свое участие, предрешен като Николета.

Гости на заведението далеч не приеха шегата като добродушна, а като чиста проба подигравка с маниерите и външния вид на Лозанова. Дали пък „вечното” им приятелство не е помрачено?

Припомняме, че преди два дни Азо се изтъпанчи в столично заведение, преобразен като Николета Лозанова, писа HotArena.net. Изпълнителят на „Гадна порода” бе с дълга перука, къси панталонки, туника и тен ала Ни Ло.

николета-азис

А според вас приличат ли си Николета и Азис?

Прическата с късия бретон, леко начупена по дължините, както и тъмният тен, придобит с много фон дьо тен, убийствено напомняха на плеймейтката.

За никого не остана съмнение кого имитира Азис, докато кокетничи на сцената.

„Как може така да се подиграва с Николета и в същото време да й се пише за голям приятел?!

Ники трябва сериозно да му се обиди заради гнусната шега”, коментираха възмутени фенове на Лозанова по социалните мрежи.

Според тях има голяма вероятност плеймейтката и Азис да са скарани, тъй като тя не присъства на участието му – нещо, което не се е случвало досега.

Вероятно и това е причината Василка да се изгаври така с Лозанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар