Ето как Азис награби Николета (ФОТО)

Гласувайте за статията

Фолк певецът отрече да целува най-добрата си приятелка

„Не се целувам с Николета!“.Фолк певецът Азис заяви тези дни, че никога не е целувал най-добрата си приятелка Николета Лозанова, тъй като ужасно се притеснявали и двамата от подобна интимност. Повод за коментарите на певеца бяха снимките от новия му клип към песента „Ти за мен си само…“.

Азис награби Николета

Азис награби Николета

Василка обаче забравя, че многократно папараци са хващали него и моделката в доста интимни пози. Като неведнъж двамата са си разменяли и орални ласки.

Направо смешно звучи изказването на певеца, че никога не е целувал Николета. На рождения ден клубния бос Петко Димитров, той я награби направо пред всички. По неизвестни причини изпълнителят обаче „забрави“ за закачките си с плеймейтката. И започна да скромничи и да се прави на ощипана мома по време на снимките на новия си клип.

„Сигурно другото му „Аз“ е целувало Николета, а не той“, майтапят се форумци в социалните мрежи. И коментират, че този път Азис не може да заблуди никой.

Явно изпълнителят тези дни е почуствал липса на внимание и отново е решил да се прави на интересен като заяви, че никога не е целувал добрата си приятелка Николета. Тъй като се срамува да прави такива неща с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар