Азис изригна срещу Евровизия: Напълно неизвестен конкурс

Гласувайте за статията

Азис отсече, не бих представял България на Евровизия, там има само луди участници, които крещят

Кралят на фолка Азис разкритикува Евровизия. Той смята, че това е един неизвестен конкурс. Не е оправдано да си губи времето с участие в събитие известно само на участващите страни в него. Това споделя славеят на фолка пред списание LOVE style.Азис

Азис смята, че участниците в Евровизия са група луди. Събрали се да крещят на микрофона. И може да е прав. Не винаги номинирани са най-добрите песни и изпълнители. Това си е губене на време смята известният Азис, пише hotnews.bg.

В интервюто си  фолк изпълнителят повдига малко и завесата. Разкрива някои неща от личният си живот. Съвсем обаче не е многословен, когато говори за интимната страна на собственото си житие.

Не дава отговор на въпроса дали все още живее с гаджето си Велизар. Изпълнителят на „Хабиби“  смята, че по скоро има какво друго да разкаже за себе си. Отколкото с кого е интимен.

Азис признава, че спи с двата си мопса. Мопси и Холи са най-любимите му същества. Обожава уникалните сладури, а те го следват по петите, дори се намърдват и спят в леглото му.

Ромският славей споделя, че пак би вдигнал сватба. Но няма да направи събитието публично. Ако се случи втората му сватба ще е единствено за него, а не за публиката и за реклама.

В свето откровено признание Азис споделя, че не иска повече деца. И не, че не обича децата. Няма свободно време да отгледа още един наследник.

За дъщеричката си Рая фолк звездата казва, че от сега иска да е известна като татко си. Мечтае да тръгне по неговия славен път.

„Най-голямото желание на Рая да е известна“, с усмивка разказва Азис. Един ден иска да е певица. На другия танцьорка. Нормално е за нейната възраст да иска да бъде няколко неща наведнъж. Загрижения татко отсега се е заел със задачата да я направи звезда. Стига да има талант.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Азис изригна срещу Евровизия: Напълно неизвестен конкурс”

  1. Hili

    ян. 16. 2016

    Лисицата казва, че гроздето е кисело когато И е високо!
    Ха, ха, ха!

    Reply to this comment

Добавете коментар