март 29, 2024

Азис знаел, че Николета и Валери ще се разведат

https://kliuki.net/kliuki/azis-znael-che-nikoleta-i-valeri-shte-se-razvedat/146498 Kliuki.net
Азис знаел, че Николета и Валери ще се разведат

Азис пръв заявил, че бракът на Николета и Валери няма да просъществува

Азис, доста близък с Николета преди време, е предусещал края на връзката между нея и Валери и развода на двойката.

[caption id="attachment_91854" align="alignright" width="300"]Азис пръв предрекъл, че Николета и Валери ще се разделят Азис пръв предрекъл, че Николета и Валери ще се разделят[/caption]

Имал такова прозрение още в периода на най-романтичната и идилична част на тяхната връзка. Тогава никой от участниците в предстоящата драма, станала достояние на целокупния български народ, не повярвал на виденията му. Дори супер близката му приятелка, тогава, Николета приела с насмешка споделеното видение, узнаха от Hotarena.net.

Просветени обясняват, че гадателските способности се предават по наследство. Трябва да има мая от някой от рода, първо, второ, някакво коляно. Е, костинбродският славей си има баба ясновидка, баба Станка, извстна в целия регион, на която се доверявали много хора, сред тях и немалко наивници. Но това е друга тема.

Та затова с Азис шега не бива, има си видения Василка и това си е. Но близки споделят, че все още не е достигнал върховете на баба Станка. В интерес на истината трябва да споменем, че е имал и други прозрения, освен за раздялата на плейметката и ритнитопковеца.

Някога, в едно заведение, видял обслужаващата го сервитьорка в бяла булчинска рокля. Изненадата била голяма, когато се разбрало, че предния ден сестрата на въпросната сервитьорка била булка. Да настръхнеш.

Но да се върнем на най-великото му прозрение. Раздялата и развода на известната със скандалите си светска двойка. Тук замириса на провал на ясновидските способности на бившия близък авер на Николета.

Засега раздяла още има, но развод няма и не е сигурно дали ще има. Последните симптоми около двойката са повече към опровергаване на отдавнашното предсказание на гадателя Азис. Николета и Валери затоплиха отношенията си, заедно отбелязаха третия рожден ден на дъщеричката си Никол, като демонстрираха близки отношения, не бързат с развода. Може да се продължи още. Но ще оставим времето да опровергае или потвърди гадателските прозрения на Азис.