ПРОГОВОРИ! Азис ПРИЗНА за войната с Алисия

Гласувайте за статията

Певецът заяви, че стои настрани от конфликта Алисия – Николета, но подкрепя приятелката си

Последната песен на Азис не е срещу Алисия. Това каза  певецът в интервю за Мартин Карбовски. Изпълнителят сподели, че за него конфликтът между певицата и плеймейтката е булчинска война. Но не скри, че ако нещата загрубеят, ще застане на страната на приятелката си.

Азис проговори за скандала с Алисия

Азис проговори за скандала с Алисия

Форумци въобще не повярваха на откровенията на певеца, още повече, че за всички е ясно, колко много Азо обича Ни Ло. Самият изпълнител обаче призна, че съвсем не е сляп относно недостатъците на приятелката си и не смята, че иска дъщеря му да прилича на нея.

Азис е категоричен, че ще направи всичко възможно дъщеря му да бъде личност, която да държи на себе си, а не да подражава на другите, пише „Слава“. „Аз ще гледам да уредя живота на дъщеря си по такъв начин, че да не иска да бъде никоя, да бъде себе си“, категоричен е той.

Що се отнася до самия него, както винаги Азис е с огромно самочувствие. Въпреки че в последно време славата му залезе изпълнителят пак се пъчи, че е най-известен. „Аз съм в елита на нацията“, твърди ромския славей и допълва, че съвсем не се срамува от текстовете на песните си. Той дори смята, че това е езикът, който се говори днес и просто следва актуалните тенденции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ПРОГОВОРИ! Азис ПРИЗНА за войната с Алисия”

  1. Petq Spiridonova

    авг. 02. 2013

    ciganska rabota

    Reply to this comment

Добавете коментар