Азис бесен на Николета: Няма да й простя, че ме унижи така!

Азис бесен на Николета: Няма да й простя, че ме унижи така!
5 (100%) 1 vote

Азис бесен, сипе заплахи по адрес на Николета Лозанова

Фолк певецът Азис е направо бесен на старата си приятелка Николета Лозанова. Екипът на „Папараци” показа ексклузивни кадри с краля на фолка в „цялата му прелест”, след като очевидно е прекалил с похапването по време на празниците. Изпълнителят обаче е сърдит не на екипа от продукцията, който го е спипал в крайно разпуснат вид, а на бившата си най-добра приятелка, която просто води шоуто в тв ефира.

На кадрите Азис лъсна без фотошоп, рошав и видимо напълнял. На всичкото отгоре негови колеги и приятели коментират, че сигурно е ударил 120 кила и ще стане по-пълен и отпреди, ако не вземе мерки и не се върне в спортната зала. Самият изпълнител обаче не изглежда особено притеснен от този факт, въпреки че и на последния му концерт си личеше, че е започнал да отпуска коремче. И дори коланът му, вместо да е удобно закопчан на кръста, беше под него, подчертавайки наедрялото му шкембе.

Вместо да влезе в някой спортен център или да мине на диета, Азис се разсърди на бившата си приятелка. Двамата уж се бяха помирили, дори и да не афишираха предишните си близки отношения и да не излизаха заедно, но напоследък музикантът фучи по повод на звездата. Азис се заканил, че този път няма да прости на Николета обидите, нито пък ще й проговори отново. Той изпратил куп гневни съобщения на водещата и въобще не му минало от отговора й, че тя самата няма думата при излъчването на кадрите, тъй като е само лице на предаването.

Вместо това се оправдавал, че кадрите са монтаж и манипулация, с която тя умишлено го излага.

Азис бесен на Николета заради снимките в "Папараци"

Азис бесен на Николета заради снимките в „Папараци“

Кадрите не лъжат - кралят на фолка е напълнял, колкото и да не иска да си го признае

Кадрите не лъжат – кралят на фолка е напълнял, колкото и да не иска да си го признае

Но дори приятелите му са на мнение, че е крайно време да спре да се сърди на бившата си дружка и да се върне към спорта, за да отслабне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар