СМЯХ! Азис без грим: Това не съм аз, а брат ми!

Гласувайте за статията

Фолк певецът пак се показа без грим

Рошав, небръснат и видимо недоспал. Фолк певецът Азис отново напомни за себе си, след като повече от седмица бе в медийно затъмнение. Изпълнителят пак реши да се прави на интересен и се показа без грим. Като се представи за… брат си.

Азис пак се показа без грим

Азис пак се показа без грим

„Нека Ви представя моя брат, Веско, много си го обичам….)“, написа на стената си Василка. Изглежда освен Азия Ротшилд, Азис има и друга самоличност.

Първоначално феновете на певеца се вързаха на думите му и дори започнаха да го разпитват да няма брат близнак случайно. „Не, батко ми е …:)“, продължи да заблуждава феновете си Азис, шегувайки се с тях. Измамата обаче бързо бе разкрита, тъй като мнозина си спомниха, че така изглежда Азис без грим. „Ахаа,батко…а къде е батко“, майтапеха се те.

Все пак мнозина поздравиха певеца за шегата, както и за смелостта да се покаже без грим. „По-хубав си така“, коментират почитатели на Азо, които открай време мърморят, че изпълнителя твърде много се гримира.

Изглежда тестостерона този път е взел връх и в момента Василка е решила да прояви мъжкото си Аз. Докога обаче Веско/Василка ще поддържа тази самоличност, преди отново да се превърне в Азия, можем само да гадаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар