Адриана Тюркмен жертва на некадърен пластичен хирург (Вижте как се обезобрази)

Гласувайте за статията

Красивата Адриана Тюркмен стана жертва на суетата си.

По-малката дъщеря на Фатик Адриана Тюркмен е започнала да губи от естествената си красота заради манията да изглежда перфектно. Както повечето момичета на своята възраст, тя е хлътнал апо всякакви разкрасителни процедури с цел да прилича на момичетата от кориците. Въпреки че самата тя има успешна модна кариера, все успява да си намери някой недостатък, който да коригира.

Но в последния случай, вместо да изпише вежди, тя избоде очи. Адриана Тюркмен е залитнала по манията зa обемни устни и се е подложила на манипулация с инжектиране на филъри. Но резултатът определено не е това, което сме очаквали. Джуките на красавицата са като набухнали козунаци и целите са покрити с бучки.

Това значи, че или е прекалено с количеството, или използваният филър не е качествен. За второто се съмняваме, тъй като Адриана Тюркмен може да си позволи най-модерните и скъпи процедури. По-скоро съвсем се е увлякла и е поискала максимално уголемяване с ударна доза. А тънката кожа на устните й не е приела добре веществото и сега прилича по-скоро на ужилена от пчела по устата.

Адриана Тюркмен прекали с филърите

Адриана Тюркмен прекали с филърите

„Окепазила си е лицето. Жалко, такава красавица беше“, коментират хора от обкръжението й. Адриана Тюркмен безспорно може да се похвали с естествена красота, която, обаче, е на път да заличи в името на желанието си да бъде перфектна. Дано кака й Александра, която е далеч от изкушенията на пластичната хирургия, успее да й влее мозък навреме, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар