Адмир на Демир и Памела живее като принц (Вижте как го глезят – Снимки)

Адмир на Демир и Памела живее като принц (Вижте как го глезят – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Адмир на Демир и Памела го носят на ръце, внукът на Доган живее  в разкош от бебе

Адмир на Демир и Памела  го гледат като писано яйце. Внукът на  Доган живее в лукс от малък. Синът на Сокола дава мило и драго за първородното си дете и му осигурява живот като в приказка.

Майката на Адмир, който стана на една година в края на 2019 понякога с позволява да пуска снимки на първородната си рожба в личния си профил в Инстаграм. Макар, че не прекалява с фотосите и не показва лицето на момченцето си тя не може да скрие гордостта си, че отглежда такъв юнак.

Адмир живее като маък принц
Снимки: Инстаграм

От кадрите в социалната мрежа става ясно, че Адмир е задоволен с всичко и го глезят като малък принц. Родителите му го засипват с подаръци и го обличат само с маркови дрешки. Момченцето от сега свиква на лукс, в който грижовните му родители го възпитават.

Памела Жейнова често споделя снимки, от които се вижда, че Демир Доган осигурява висок жизнен стандарт на своята любима. Освен лъскавите подаръци, синът на Сокола често й подарява разкошни букети с цветя. Могат да се видя и много фотоси от техни пътешествия и посещения на елитни баровски заведения.  

Демир Доган не забравя да поглези и Памела
Снимки: Инстаграм

Явно ВИП семейство се радва на хармонични отношения в личен план, но не парадира прекалено с луксозния си начин на живот.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар