Адел с феноменална трансформация (Певицата смая с промяна – Снимки)

Певицата никога не е изглеждала толкова добре

Адел отново е в центъра на вниманието. Британската поп певица, която свали от теглото си почти 50 килограма никога до сега не е изгледала толкова добре.

Всяка от новите й изяви е по-впечатляваща от предишната и в момента тя е страхотна форма.

32-годишната поп изпълнителка е неузнаваема. Освен, че отслабна драстично, тя е сменила прическата си, стила си на обличане и цялостното си поведение. Нейните фенове са впечатлени  и много се вълнуват от трансформацията на своята любимка.

Преобразената Адел се запознава със сценария
Снимка: Инстаграм

Адел се похвали, че ще се появи на ново поприще. Тя ще е водеща на предаването „Saturday Night Live“ по NBC, предават от hashtag.mk.

На снимка в социалната мрежа можем да я видим докато чете сценария. Певицата в облечена с дънков костюм и на лицето си има защитна маска. А косата й е събрана в конска опашка. Тя признава, че се притеснява, но няма как да откаже, защото точно от това предаване започва кариерата й в Америка.

32-годишната певица записа промоционален материал в ролята на тв водеща
Снимка: Инстаграм

После се появиха снимки на носителката на 15 награди Грами от записа на промоционалния материал. В който ще видим Адел в новата й роля.

Слабата Адел шашна с транформацията си
Снимка: Инстаграм

На кадрите тя е облечена в кадифена рокля в ягодов цвят, която ефектно подчертава отслабналото тяло на певицата и новите й форми. След развода поп иконата изглежда зашеметяващо, коментират нейните почитатели.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.